Vi är på plats!

Hallå världen!

Hoppas alla ni där ute som läser vår blogg har haft en trevlig sommar! Även om sommaren, förhoppningsvis, inte är över än på ett tag, så känns det som att den nu lider mot sitt slut då luften känns lite kyligare och folk börjar komma tillbaka efter semester. Huvudsakens bloggrupp som består av Ola, Fredrik, Kim och Marcus är nu även vi tillbaka på hemmaplan efter semester och somriga aktiviteter. Även om samtliga har haft en bra sommar så känns det nu kul att vara samlade och vi ser framemot en höst med besök, aktiviteter och bloggande.

Rasmus heter jag som skriver. Jag har fått äran att hänga på detta bloggäng för att skriva ned vad vi säger och gör.

Häromdagen träffades vi allihopa på en fika och för att planera några av de aktiviteter som vi ska prova på framöver. Tanken var att spela en match i minigolf så vi tog en promenad genom Vasaparken här i Stockholm där vi hade lyckats googla fram att det skulle finnas en bana. Men när vi kommit fram så hade klockan hunnit bli mycket så banan höll tyvärr på att stängas. Så Majorn i bangolf får vi skjut upp till ett senare tillfälle.

Alldeles bredvid minigolfbanan hittade vi ett härligt café med utsikt över Vasaparken och en fotbollsplan där vi kunde se framtidens Ibrahimovic öva på att placera bollen i krysset.
Vi slog oss ned runt ett bord och beställde in varsin smörgås och något att dricka. Efter lite planering, lite skitsnack och en hel del skratt så gick vi därifrån taggade inför framtidens bloggande. Vi är överens om att det känns roligt och spännande att testa på lite nya aktiviteter och förhoppningsvis kunna utmana sig själv till att testa på saker som vi kanske inte hade testat om vi var själva.
Det är trots allt en stor anledning till att vi skapat denna blogg. Förutom att vi vill bygga upp ett socialt sammanhang där vi ska ha kul, så vill vi också att det här ska vara ett forum där man kan känna sig trygg i att testa på aktiviteter vi inte gjort tidigare.
Kim har redan fått mig att testa på ”tai chi”, vilket jag troligtvis inte gjort annars. Men efter lite inspiration och pushande från deltagarna i denna grupp så klarar jag nu några nybörjarövningar utan att bryta samtliga ben i kroppen, vilket får ses som framsteg.

Vi tycker att det är jätteroligt att se att det är några stycken som hittat hit till vår blogg!
Vi hoppas att ni vill fortsätta följa med på våra äventyr. Vi kan redan nu avslöja att nästa gång ni hör från oss så ska vi testa på att spela bordtennis, vilket ska bli väldigt spännande. Vi planerar att vara helt uppriktiga med vad vi tycker är bra och vad som är mindre bra. Vad som funkar och inte funkar. På så sätt hoppas vi kunna inspirera andra. Om inte annat kan det nog bli väldig underhållande!

/Huvudsaken.