Sommaraktiviteter!

Hej!

Tiden går fort och vi är redan framme i juli. Huvudsaken tar nu lite sommarlov och är tillbaka i höst med ny energi. Vi håller tummarna för bra väder så att vi allihopa kan spendera mycket tid utomhus. Kanske kan det vara läge för att testa på en ny aktivitet i sommar?

En aktivitet som fungerar utmärkt på sommaren är golf! Golf är bra för att man får vara utomhus, det är bra motion och det är en aktivitet som är rolig att utföra tillsammans med vänner och familj. Golf är även en sport som går bra att utföra oavsett funktion och rörlighet.

Här kan du se en film där Hjärna Tillsammans kamratstödjare, Mathilda Cederlund visar hur det går till när hon spelar golf. I filmen berättar Mathilda hur det kommer sig att hon började spela. Hon delar även med sig av tips på hur du kan göra för att själv komma igång.

 

En annan spännande och rolig aktivitet att testa på kan vara judo!
Här kan du se en film där Christer Olsén, som också han är kamratstödjare samt en av medlemmarna av Huvudsaken, visar upp några av judons rörelser och tekniker. I filmen berättar Christer om varför han tycker att judo är en bra träningsform för personer med funktionsnedsättning, hur det kommer sig att han började träna judo samt hur du kan gå till väga för att komma igång du också.

 

Slutligen så vill vi önska er alla en riktigt skön sommar!
Ta hand om er!
/Huvudsaken 

X