Restaurangservice

Nu blir det reklam:

 


Bloggruppen arrangerar restaurangbesök på Texas Longhorn i Hornsberg. Solen bjuder oss på en härlig tidig eftermiddag vid Hornsbergs strands vackra promenadspråk. På andra sidan det gnistrande vattnet ligger husbåtarna på rad längs Pampas Marina. I luften svävar en drönare manövrerad av en far hans dotter sittandes på kajkanten med sol och vind i ansiktena. Vi står där och tittar fascinerat ett slag innan vi säger hej då till varandra och var och en åker hem till sitt.

Två timmar tidigare sitter vi tillsammans inne på restaurangen som bjuder på panoramautsikt över kajen och vattnet. Det bjuds också på en förträfflig service av personalen. Leenden och välkomnande ord möts vi av. Vi är fem stycken runt bordet. Personalen ordnar plats för de två elrullstolarna. Det är lätt att ta sig in i lokalen och gott om plats. Klockan är inte så sent ännu så vi behöver inte trängas.

Anders, Marcus, J-P och Leif. Bakom kameran: Johan

Fantastiskt god mat och trevlig personal och trevligt sällskap! Lätt att ta sig in i lokalen och fantastisk utsikt. Tummen upp för Texas Longhorn i Hornsbergs Strand!

/Huvudsaken