Let’s Dance

Ännu ett Öppet hus!

Öppet hus…Öppet hus…Öppet hus. Våra träffar i slutet av månaderna kanske skulle heta något annat? Något mer tilltalande. Öppet hus låter så…öppet husigt. Namnet kanske skulle anspela lite på vad träffarna handlar om? Som motivation och inspiration. Ni som varit med på ett öppet hus kanske har ett förslag? Även du som inte varit med kanske har ett förslag på ett namn till våra viktiga och roliga inspirerande träffar.  Maila gärna förslag till oss!

Vad händer med ens kompisar efter att en drabbats av stroke? Vilka finns kvar i ens liv? Någon tar upp detta och vi pratar en stund om det. Hen berättar att de flesta kompisarna tråkigt nog har försvunnit. Flera håller nickande med talaren. ”Men, säger hen, sedan jag började på Afasicenter har jag fått massor av nya kompisar. Kompisar som förstår eftersom de själva har varit med om en stroke”

Marie-Louise sätter fart med dansen som utövas både sittande och stående och bjuder på skön musik, svett och skratt! Alla kan vara med i dansen utefter sin egen förmåga. Toppenbra träning för både kropp och själ! Ibland var det lite svårt men rörelserna återkom hela tiden så dansarna fick en chans att lära sig. Det var mycket bra och pedagogiskt upplagt. Tack för en toppenaktivitet Marie-Louise!

 

/Huvudsaken