Andra träffen

Elva stycken var vi på bloggruppens andra öppet hus och det blev ännu en lyckad träff! Några nya kom och det är vi jätteglada för! Idag fick vi hör Fredrik från Huvudsaken berätta sin livshistoria. Kanske blir den historien ett inlägg här i bloggen framöver! Hoppas ni som var med fick inspiration och tips under dagen och att ni kommer till nästa träff.

Ute lyser solen med sin frånvaro och kylan biter en lite i kinden så den där tipspromenaden vi satt upp där ute bland träd och buskage sparar vi till en annan gång. Istället lyssnar vi på varandras historier och får lära oss lite om guldsmedsyrket. Det fanns prat i oss så att det räckte ända till klockan 16.00 då vi avslutade för denna gång.

Däremellan fick vi även lyssna till Kim som höll ett litet föredrag för oss. Han pratade om den där gropen vi faller ner i som vi skrivit om i tidigare blogginlägg. Kim lär oss att spela på rätt planhalva genom att rita en fotbollsplan på whiteboard tavlan

Den nedre planhalvan är problemen och den övre är framstegen. Det är på den övre vi ska försöka hålla oss. Såklart hamnar en på fel sida av planen ibland, men då är det bara att gå upp igen! Att endast röra sig på den nedre planhalvan, och bara prata om problem skapar ett missnöje, menar Kim. Så upp igen och tänk på alla små framsteg du gör!

Tusen tack alla ni fina som kom till denna fredagsträff!

/Huvudsaken

X