Det är vår!

Enligt SMHI

”Om dygnsmedeltemperaturen är över 0°C men under 10°C kallar vi detta för ett dygn med vårtemperatur. Om detta inträffar sju dygn i följd, säger vi att våren anlände det första av dessa dygn. Även om det blir en återgång till lägre temperaturer därefter så räknas det fortfarande som vår” (källa smhi.se)

I morse sa tvn att det är vår nu! Enligt den meteorologiska definitionen. Känns ju lite tidigt. Det var en kall vår i morse iallafall. Men visst drar mungiporna upp sig lite nu när det är ljusare tider. 

I dag träffades gruppen för lite planering och slöprat. Peppade för vardagsträning och chokladprovning och pingisturnering som kommer framöver. 

Vi pratar lite morgon respektive kvällsmänniskor. Hur gör morgontrötta för att motivera sig att kliva upp? Medans den ene (Kim) tänker att det blir en spännande dag att gå upp till tänker den andre (Johan) att det bästa vore att dra täcket över huvudet och stanna kvar i sängen.  

Andra ämnen som togs upp var hur man t.ex klipper naglarna, provar kläder och lagar mat med en hand. 

Vi berättar för varandra vad vi tänker laga för mat ikväll och säger hej då för idag. Kyckling med tabasco fixar Fredrik och Kim lagar till vegansk pannbiff. Själv har jag inte en aning. Kanske jag tar någon av deras rätter.  

Trevlig vårig helg!

/Huvudsaken