Välkommen till webbplatsen hjarnatillsammans.se, en samlad kunskapsbank om förvärvad hjärnskada. Den byggs hela tiden ut med nytt innehåll och funktioner.

Här läser du om hur rehabiliteringsprocessen kan gå till, om vilka sorters stöd som finns i Stockholms län, om ny forskning och mycket mer. Du hittar också länkar till många artiklar och nyheter inom ämnet förvärvad hjärnskada.

På webbplatsen har vi också samlat information om lots-funktioner som finns i länet och hur du når dem. Här hittar du kontaktuppgifter. Lotsarna har stor erfarenhet och kunskap, och vill gärna hjälpa dig.

Missa inte våra hjärnhjältar! I artiklar och filmer delar de med sig av kunskap och erfarenheter som berör. Med tiden kommer fler att dyka upp. Vi tar gärna emot tips på andra hjärnhjältar som har en inspirerande historia att berätta här på webbplatsen.

Sommaren 2017 startade en blogg på webbplatsen. Där berättar personer med egen skada berättar om sin vardag och sina tankar.

En av de populäraste delarna av webbplatsen är kalendern. Där samlas alla Hjärna Tillsammans träffar. Men där finns också många fler evenemang inom området förvärvad hjärnskada, arrangerade av projektets aktörer och andra. Alla evenemang i kalendern är öppna, utan krav på medlemskap eller remiss.

Vad skulle du vilja läsa mer om på webbplatsen? Hör av dig till oss, till exempel genom kontaktformuläret längst ned på sidan. Det är dig webbplatsen är till för – vi vill gärna veta vad du tycker!