Hjärna Tillsammans tisdagsträffar är till för dig med förvärvad hjärnskada, du som är anhörig, du som jobbar med personer med förvärvad hjärnskada eller för dig som är intresserad. Varje träff har ett nytt tema, den första tisdagen i månaden. Föreläsningar varvas med prova på-aktiviteter och social samvaro.

OBS: Vi ser just nu över upplägget och har därför valt att pausa Tisdagsträffarna. Mer information om kommande träffar kommer framöver.

Vid varje träff är någon av aktörerna bakom Hjärna Tillsammans värd. Vi träffas för det mesta i samma lokal. Teman för tisdagsträffarna baseras på vad personer med förvärvad hjärnskada är intresserade av.

Några exempel på teman för tidigare tisdagsträffar är kognitiv rehabilitering, arbetsliv och yoga. Bredden av ämnen är stor.

Alla träffar presenteras här på webbplatsen. Du hittar dem alltid i kalendern. Ibland finns det också längre artiklar på webbplatsen i samma ämne som någon tisdagsträff handlar om. Ofta behöver du föranmäla dig. Men tisdagsträffarna är alltid kostnadsfria.

 

Yoga-träff

På tisdagsträffen hos Rehab Station Stockholm var temat yoga. Här kan du läsa om vad Lars, en av deltagarna, tyckte om träffen.

Hela artikeln

Känselträning

På tisdagsträffen hos Stora Sköndal fick deltagarna lära sig mer om en ny metod som fått namnet ”Sense”, som används vid känselträning.

Hela artikeln