Hjärna Tillsammans tisdagsträffar är till för dig med förvärvad hjärnskada. Varje träff har ett nytt tema, den första tisdagen i månaden. Föreläsningar varvas med prova på-aktiviteter och social samvaro. Hösten 2022 nystartar verksamheten efter pandemipausen med nya inspirerande inslag och format.

Vid varje träff är någon av aktörerna bakom Hjärna Tillsammans värd. Vi träffas för det mesta i samma lokal. Teman för tisdagsträffarna baseras på vad personer med förvärvad hjärnskada är intresserade av.

Några exempel på teman för tidigare tisdagsträffar är kognitiv rehabilitering, arbetsliv och yoga. Bredden av ämnen är stor.

Alla träffar presenteras här på webbplatsen. Du hittar dem alltid i kalendern. Ibland finns det också längre artiklar på webbplatsen i samma ämne som någon tisdagsträff handlar om. Ofta behöver du föranmäla dig. Men tisdagsträffarna är alltid kostnadsfria.

Obs: Tisdagsträffar och andra sociala träffar pausade under pandemin, därför hittar du inget i kalendern för närvarande. Tisdagsträffarna kommer att starta igen hösten 2022, då med nya inslag och format. Mer information kommer!

Yoga-träff

På tisdagsträffen hos Rehab Station Stockholm var temat yoga. Här kan du läsa om vad Lars, en av deltagarna, tyckte om träffen.

Hela artikeln

Känselträning

På tisdagsträffen hos Stora Sköndal fick deltagarna lära sig mer om en ny metod som fått namnet “Sense”, som används vid känselträning.

Hela artikeln

X