På väg mot Spanien…

God morgon, från en solig dag i Spanien, Málaga området. Nu är jag i Spanien och har varit här i 3 veckor. Dagarna bara rusar iväg, när vi kom hit så var det strålande sol och 25*, underbart efter kylan i Sverige! Så från -4 till + 25 det kändes härligt!

Semester. Att vakna av sig själv. Att njuta av en frukost. Att känna sanden mellan tårna i timmar. Att bada i medelhavet, i det stora blå. Att inte vara brydd om vad klockan är eller vilken veckodag det är. Att bara vara här och nu.

Jag håller precis på att vakna till liv igen efter en solig morgon. Morgonträning och frukost. Älskar känslan att ha träningen avklarat så tidigt på dagen. Jag har cyklat på verandan, gjort övningar på golvet, (fy vad det är komplicerat att göra övningar på golvet, bara det är ett träningspass!) och ätit en riktigt god frukost, havregrynsgröt med blåbär och banan. Mycket gott!

Soliga helgdagar betyder allt. Finns inte mycket som klår timmar av att suga i mig lite D-vitamin och spatserande, helt utan tidsplan eller måsten. Fredagen bjöd på sol som jag såklart var tvungen att föreviga med en bild.

Det finns inget gott som för något ont med sig, 1 vecka efter vi kom till Spanien gick våran bil sönder, så vi har varit utan bil i 2 veckor. Och att åka kommunalt här är inte samma sak som Stockholm, men som tur är så är bilen tillbaka nu! Så nu blir det åka av och ser fram emot att se nya fantastiska platser och skapa nya minnen med familjen.

Jag är otroligt tacksam över var jag tagit mig. Och hur allt detta, slutligen gjort att jag uppskattar livet på en helt ny nivå.

Önskar er alla en fin marsvecka! Ta hand om er. Så hörs vi snart igen!

Skrivet av Fernanda