Nyhet

Välkommen till vår nya hemsida!

 

Här hittar du information om olika sorters stöd inom Stockholmsregionen, aktiviteter, en faktabank om förvärvad hjärnskada och möjlighet att möta kloka och inspirerande personer som delar med sig av sin erfarenhet och kunskap.

Just nu har vi valt att dölja vår kalender med aktiviteter då dom är inställda på grund av Coronaviruset och Folkhälsoinstitutets råd för att stoppa smittspridning.

Vi i Sverige har, tillsammans med övriga världen, en väldigt annorlunda situation i och med Coronaviruset och följderna som det får.

För oss alla innebär det att vi träffar mycket färre vänner och bekanta än vi brukar göra annars och för många blir dagarna kanske långa och ensamma. Vi på Hjärna Tillsammans vill därför bidra med lite tips och idéer för hur ni håller igång kropp och knopp under tiden.

Här under hittar ni en länk/länkar till våra bloggare ”huvudsaken” med inspiration till hur du kan hålla igång kroppen med roliga vardagsövningar.

Så, klicka på länken och låt dig inspireras av lite fysisk aktivitet och när du sedan vill hitta intressant läsning och film så ta gärna en titt på vår nya hemsida.

Allt gott och ta hand om dig!

På återhörande, Kersti Eriksson, projektledare.

Vardagstips från Huvudsaken:

Att göra träningen rolig >>

Inte nudda strecken>>

Städning med “fel” hand>>

Trappa istället för hiss>>

X