Nyhet

Lär känna våra aktörer – del 1 – RTP-S

 

I Nätverket Hjärna Tillsammans ingår 15 aktörer. Vi får många frågor om vilka det är och vad de gör. För att besvara frågan kommer vi att presentera en aktör i veckan. Först ut är RTP-S!

 

När man råkar ut för en olycka förändras livet plötsligt och man ställs inför en rad nya utmaningar. Att då få möjlighet att dela erfarenheter och träffa andra i liknande situation kan ha stor betydelse. Ett medlemskap i Personskadeförbundet RTP innebär inte bara att du blir en del av en gemenskap, utan ger också dig som vill tillfälle att engagera dig och driva frågor.

Som medlem i Personskadeförbundet RTP-S får du få stöd kring frågor om din skada. Och genom din lokalförening kan du delta i ett stort utbud av gemensamma aktiviteter som bad, gym, museibesök, resor, och middagar.

Personskadeförbundet RTP Stockholms läns distrikt jobbar för ett tillgängligt samhälle i sin allra bredaste bemärkelse. De bedriver opinions- och påverkansarbete för att påverka samhället och dess beslutsfattare. De utgör också en plats för medlemmar till råd, stöd, gemenskap och egenvård.

Kontaktuppgifter och mer information

RTP-S hemsida

X