Nyhet

Hjärn-Frågan

 

Det är inte alltid så lätt att veta vart man kan vända sig för att få svar på sina frågor om förvärvad hjärnskada. Vem är rätt person för att svara på min fråga? Skicka din fråga till oss på Hjärna Tillsammans så söker vi efter svaret i vårt nätverk.

I Nätverket Hjärna Tillsammans finns det många aktörer som på olika sätt jobbar med rehabilitering och stöd. Här finns även våra kamratstödjare, bloggare och andra personer som har en egen erfarenhet av hur det är att leva med en förvärvad hjärnskada. Här på vår hemsida försöker vi samla så mycket som möjligt av den kunskapen som finns inom nätverket, på en plats. Det finns dock fortfarande många frågor som behöver besvaras.

Vi på Hjärna Tillsammans vill hjälpa till att söka svar på era frågor. Skicka in era frågor till oss på info@hjarnatillsammans.se, så skickar vi den vidare till rätt person i vårt nätverk.

Frågorna kan vara allt från tips på bra hjälpmedel och kommunikationsverktyg, till mer vardagliga saker så som tips i köket eller råd om hur man på bästa sätt knäpper skjortan med en hand. Det kan också vara mer breda frågor kring rehabilitering, försörjning och umgänge. Generella frågor kring förvärvad hjärnskada (vi kan inte svara på individuella frågor om vård och medicin). 

Vi samlar sedan alla dessa frågor och svar under Hjärn-Frågan på vår hemsida. Så att andra, med liknande funderingar, kan ta del av informationen.

Du hittar Hjärn-Frågan här >>

 

 

X