Ett skelett på gymmet!

Den här dagen skulle bloggarna åka på en utflykt. De skulle hälsa på Fredrik på Mälargården. Mälargården är ett rehabcenter i vacker natur i Sigtuna. Kim var chaufför och resan startades i Skärholmens  parkeringsgarage. På plats var Johan för att möta upp Kim. Men vart var bilen? De fick leta ett tag innan bilen blev funnen. Det är inte alltid så lätt att hitta sin bil i sådana där stora parkeringshus.

De rullade tillsist iväg för att hämta upp Christer och Marcus. Väl framme möttes de av en vacker grön omgivning och trevlig personal.  De bjöds på fantastisk lunchbuffé och en nöjd och glad Fredrik som spenderat två veckor hittills på centret. Med bad och bastu varje dag samt underbar personal och god mat kan det inte bli bättre, deklarerade Fredrik. Han tränar flera gånger om dagen och har fått prova Mollii-dräkten med gott resultat. Mollii-dräkten är ett hjälpmedel som stimulerar muskler med hjälp av elektroder.

Vi blev bjudna på en rundvandring och fick se gymmet och Fredrik träna lite. Det var en lugn och behaglig stämning på Mälargården. Det måste vara en fröjd att få spendera tre veckor här. Gruppen tackade för sig och lämnade Fredrik kvar som har en vecka till på Mälargården.  

Läs gärna mer om Mälargården på deras hemsida.

Fredrik med två terapeuter

Härlig lunchbuffé på Mälargården

Skelettet på gymmet!

GLAD PÅSK ÖNSKAR BLOGGARNA!!

 

/Huvudsaken

X