Anmälan

Närståendeträff 16 januari!

Hjärna Tillsammans bjuder in till en ny träff speciellt för närstående. Det blir både en föreläsning om stroke och möjlighet till samtal i grupp med andra i samma situation.

Tid: 18.00 tisdag den 16 januari

Plats: Afasicenter, Sabbatsbergsvägen 6 Stockholm

Marie Svendenius är jurist och författare till boken ”Stroke – och sedan”. Hon berättar utifrån sin bok om livet och kampen efter att hennes man fått en massiv stroke.

Efter föreläsningen blir det workshop i samtalscirkelform. Samtalscirklar är en metod för att dela kunskaper man fått av erfarenhet, i det här fallet erfarenhet som närstående till någon med förvärvad hjärnskada.

Studieförbundet Vuxenskolans cirkelledare som arbetar med Hjärna Tillsammans samtalscirklar finns på plats för att stödja samtalen. Deltagarna kommer att erbjudas att fortsätta med samtalscirklar om tillräckligt många är intresserade.

Välkommen om du är närstående till någon med förvärvad hjärnskada. Träffen är kostnadsfri men du behöver föranmäla dig. Om det blir fortsatta samtalscirklar kommer även de att vara kostnadsfria.

Vill du komma, anmäl dig här på sidan senast 12 januari. Programmet hittar du här i länken.

PDF: Ladda ned informationsblad

Vill du veta mer om samtalscirklar kan du läsa en artikel som skrevs inför att cirklar startade i slutet av våren. Läs artikeln

Afasicenter

X